Textielframe

Door een textielframe te gebruiken voor je reclame, zorg je voor extra opvallend reclamemateriaal. Het textieldoek is makkelijk te vervangen, waardoor je je reclameboodschap snel kunt veranderen en updaten.

No posts found!

Offerte aanvragen voor textielframe

Wat is een textielframe?

Een textielframe is ideaal voor binnenreclame en decoratie, maar ook als product- of beurspresentatie. Het frame is hangend aan de wand / plafond te plaatsen of staand op de grond. De meest toegepaste uitvoering van textielframe is een hangend frame aan de muur. Door de ophangogen te gebruiken, is het frame eenvoudig aan het plafond te bevestigen. Maar de textielframes zijn ook op te hangen aan de muur. Vaak worden ze ingezet in winkels, kantoren, warenhuizen, beurzen, wachtruimtes, showrooms en etalages. Een textielframe is erg duurzaam en het staande frame is flexibel inzetbaar.

Het textielframe bestaat uit een frame en een peesdoek. Een peesdoek is een doek van textiel waar aan de randen een pees op is gestikt. Deze pees wordt in het frame bevestigd waardoor het doek zichzelf strak trekt. Doordat het doek los in het frame ligt, is het doek makkelijk en snel te vervangen. Hierdoor kan je met één frame verschillende visuals afwisselen. Wanneer je wisselende uitingen hebt is dit natuurlijk ideaal.

Het frame wordt op maat en past dus op iedere muur.

We bieden enkelzijdige en dubbelzijdige frames en ook de mogelijkheid van verlichte LED frames.

Verlicht of onverlicht

Een textielframe is in principe niet verlicht. Maar als je het net een beetje extra wilt laten opvallen is het ook mogelijk om het textielframe te voorzien van LED-verlichting. Het frame krijgt een achterwand waarop de ledverlichting is gemonteerd. Met een speciaal lichtdoorlatend doek krijg ze zo een hele andere uitstraling van je textielframe.

Als optie is er een dimmer beschikbaar zodat je de lichtsterkte kan aanpassen aan het licht de ruimte. Denk bijvoorbeeld aan een fellere stand overdag en een wat gedimder licht in de avond.

Naast het leveren van het textielframe kunnen wij ook de montage voor je verzorgen. Zeg ons waar je het frame wilt hebben wij zorgen ervoor dat deze perfect komt te hangen.

Onze werkwijze

01.

Offerte

02.

Opmaak/controle

03.

Productie

04.

Levering/montage

Wil je advies of een offerte op maat?

Vul het formulier in en je ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Wil je advies of een offerte op maat?

Vul het formulier in en je ontvangt binnen 24 uur een reactie.